Specialismen

Overal Beeld & Geluid is gespecialiseerd op het gebied van bekabelde-, WiFi- en CAI-netwerken, digitale multimedia apparatuur en alles wat daar bij komt kijken. Meer specifiek:

  • Overal Beeld & Geluid is gecertificeerd Hirschman installateur en werkt alleen met Kabel Keurmerk producten.
  • Overal Beeld & Geluid is gespecialiseerd in het integreren van digitale multimedia apparatuur in uw netwerk, als Smart TV, digitale geluidssystemen, tablets en smartphones,
  • Overal Beeld & Geluid geeft advies en hulp bij het afsluiten en overzetten van abonnementen voor internet, digitale televisie en telefonie,
  • Overal Beeld & Geluid maakt bestaande bekabelde TV-aansluitingen geschikt voor het ontvangen van digitale en interactieve TV,
  • Overal Beeld & Geluid verhelpt storingen veroorzaakt door bestaande kabelaansluitingen, denk aan strepen, vegen en blokkeringen in uw televisiebeeld, of storingen veroorzaakt door het nieuwe 4G-netwerk.

Kenmerkend voor mijn werkwijze is: direct en snel contact met de klant en altijd bereikbaar. Ik wil een vertrouwd gezicht voor u zijn; iemand die u kunt bellen bij alle mogelijke grote en kleine netwerk- en elektronicaproblemen. Mijn kracht is om complexe situaties begrijpelijk uit te leggen, zodat u in de toekomst mogelijke kleine problemen zelf efficiënt kunt oplossen.

Daarnaast heb ik nauw contact met leveranciers van apparatuur maar ook met aanbieders van internet-, TV- en telefonieabonnementen. Dankzij dit groot netwerk van professionele relaties en de juiste contactpersonen bij leveranciers en providers kan ik snel de juiste expertise inschakelen en problemen oplossen.

”Na een jaar tobben met ons oude digitaal bereik heeft Overal Beeld en Geluid alle storingen in het Wi-Fi netwerk opgespoord, verholpen en het bereik verdubbeld. In één woord: Fantastisch!”

Dit kunnen wij voor u doen