De heetste nieuwtjes op de jaarlijkse IFA (Consumenten Electronica Beurs) in Berlijn

Van 4 sep tot 9 sep jl. was de jaarlijkse IFA beurs in Berlijn (werelds grootste tv- en gadgetbeurs). Wat waren de heetste nieuwtjes van de IFA Berlijn dit jaar? Steeds meer elektronische huishoudelijke apparaten krijgen een verbinding met internet, waarvan smartphones en nieuwe smartwatches de besturing ervan regelt. Zo werd er een gelimiteerde Seaco koffiemachine (500 stuks) getoond die je kopje koffie via een app zet. Ook was er een wasmachine van LG die je via een app kunt aanzetten en programmeren. En er waren, nog meer dan vorig jaar, lichtschakelaars die je via app, op afstand, kunt bedienen.

Een niet geheel onbelangrijke vraag: hoe krijgen we straks al deze apparaten verbonden met een niet optimaal functionerend draadloze (Wi-Fi) netwerk in ons huis?

De slimme consument neemt direct contact op met Overal Beeld & Geluid. Overal Beeld & Geluid heeft de oplossing voor een haperend of onvoldoende dekkende draadloos (Wi-Fi) netwerk zowel in, als om de woning. Ons motto…. het huis van de toekomst is het huis van nu!